A ieșit un pic de soare, hai cu Lenny la plimbare!


Cand esti mama, totul este privit cu alti ochi si orice lucru capata proportii putin mai mari. Da, devii mai cerebrala, mai pragmatica, mai afectuoasa, mai bine pregatita pentru orice situatie si poate mai putin spontana. Totul trebuie organizat pana in cele mai mici detalii, orice, chiar si o simpla plecare la cumparaturi sau la plimbare. Din acest motiv uneori mamele ajung la suprasolicitare, deoarece multe dintre ele se simt obosite pentru simplul motiv ca…nu iau o pauza.

Stim, veti intreba, cum sa iei pauza, cum sa mergi in vacanta cand bebe e lipit de tine non-stop, cand pare ca vrea doar in brate si cand nimic altceva nu poate substitui absenta mamei, fie si pentru 5 minute? Raspunsul este simplu. Lenny. Lenny Lamb.

Un sistem de purtare ergonomic Lenny Lamb te poate ajuta sa te bucuri deopotriva de o plimbare in parc, precum si de o binemeritata vacanta, in egala masura, fara griji. Un SSC iti ofera avantaje nebanuite, pe care la o prima vedere nu le poti intui, insa aflandu-te in anumite situatii le poti vedea cu ochiul liber! Nu crezi? Ia cana aceea de cafea rece, ramasa de dimineata, soarbe din ea si citeste! J

Un sistem de purtare iti ofera libertate de miscare. Oh, cat e de important acest lucru pentru o mama cu copii mici! Da, am scris copii, deoarece de la doi in sus (uneori si un copil este indeajuns) mama are nevoie de “si mai multe maini”, insa dispunand doar de doua, este minunat ca acestea sunt eliberate de catre un SSC. Sistemul te va ajuta sa iti tii strans bebelusul la piept, in vreme ce mainile iti raman disponibile pentru cumparaturi, pentru a-ti tine sotul de mana ca inainte de a avea copii, sau pentru a savura o binemeritata inghetata.

Un sistem de purtare Lenny Lamb, te ajuta sa nu cari dupa tine bagaje grele, carucioare sau scoici pentru copii, si nici grijile aferente acestora. Pliabil si redus ca dimensiuni un SSC ergonomic poate fi tinut cu lejeritate in poseta si scos la nevoie, atunci cand bebelusul are nevoie ca parintii sa ii fie aproape.

Bine, bine, ati putea spune, insa ce facem cu momentele in care bebelusul trebuie hranit? Cum sa pleci la plimbare sau in vacanta doar asa…cu mainile in buzunare? Daca alaptezi, vei observa ca sistemele de purtare sunt reglabile si permit alaptarea in pozitie verticala, chiar in timpul purtarii. Daca bebelusul este hranit cu formula, atunci vei putea oricand sa iei o pauza de la a-l purta pe cel mic, permitându-i acestuia sa manance.

Este important sa stii ca sistemele de purtare ergonomice sunt confortabile pentru tine si pentru bebelus, atunci cand sunt reglate corect, sunt sisteme care te ajuta sa petreci cat mai mult timp alaturi de micutii tai si sunt sisteme ce pot fi folosite inca de la nastere si pana tarziu, cand copii deja invata sa faca pasi de unii singuri. Un sistem potrivit de la nastere este Lenny Up care, la fel ca si Manduca XT reprezinta sisteme de purtare ergonomice purtabile inca de la nastere.

Asadar, vacanta? Soare? Hai cu Lenny la plimbare!

Lenny Lamb baby size, Pinacolada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *